Bouw met ons samen jouw online academie

Maak van jouw kennis een TOP-verdienmodel

Start vandaag nog met het ontwikkelen van jouw eigen digitale academie.​

Trainingen voor je medewerkers, een membership-site, een eigen online cursus E-learning: een superslimme zet voor je onderneming, waardevol voor jouw klanten, jouw team en natuurlijk voor jouw businessmodel. E-learning is dé manier geworden om een grote doelgroep tegelijk te kunnen bedienen en in vrijheid te kunnen ondernemen. Bekijk hier naast onze introvideo.

“Door online te gaan ondernemen heb ik veel meer vrije tijd over en kan ik veel meer mensen helpen.”

Debbie Steur - Ceo Debbiesteur.nl

De tijd van enkel werken op basis van ‘uurtje-factuurtje’ is definitief voorbij.

Online leren is voor veel mensen een geaccepteerd model geworden. Of je E-learning nu wilt inzetten als extra businessmodel of voor het opleiden van je personeel, het implementeren van E-learning in je bedrijf maakt het ondernemen veel makkelijker! Voor hypnotherapeut Debbie Steur maakte wij een prachtige branding en ontwikkelde wij een online leeromgeving. Debbie vertelt je in de video graag over hoe E-learning haar leven heeft veranderd.

Video afspelen

E-learning heeft een aantal grote voordelen.

De voordelen van E-learning zijn enorm. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor E-learning.
E-learning maakt veel dingen namelijk een stuk makkelijker, leuker en efficiënter.

01.

Onbeperkt bereik

Je kunt non-stop een onbeperkt aantal mensen bereiken. Waar een fysieke cursus al snel vol zit, kan een digitale cursus letterlijk door miljoenen mensen worden gevolgd.

02.

Jouw bedrijf op autopilot

Je bent niet meer afhankelijk van je eigen tijd of fysieke locatie. Je kunt onder een palmboom in Fiji liggen en tegelijkertijd honderden cursisten online bedienen.

03.

Flexibel

Cursisten hebben 24/7 toegang tot de leeromgeving. Werknemers hebben toegang tot trainingsmogelijkheden waar en wanneer ze maar willen, thuis of op het werk.

Bouw nu met ons samen jouw academie op een laagdrempelige manier.

Aankoopbedrag is exclusief BTW

Speciaal voor ondernemers die graag snel aan de slag willen met het ontwikkelen van E-learning hebben wij een fantastisch pakket ontwikkeld. Met dit pakket ontzorgen wij jou volledig op het technische gebied en hoef jij je enkel te focussen op de inhoud van je cursus en het inladen van de content. Het pakket bestaat uit:

100% geïnstalleerd

Een complete geïnstalleerde WordPress-omgeving, inclusief de shopmodule WooCommerce, de website-builder Divi en de plug-in Groups. Wij verzorgen de complete installatie, zodat jij hier niet mee aan de slag hoeft. We ontwikkelen een eigen academie.

Hosting

Inclusief een jaar hosting en domeinnaam via onze partner Amstelhost.

Videotutorials

Toegang tot de Superfan Academy met hierin uitgebreide videotutorials die jou leren hoe je jouw academie kunt inrichten. Alle stappen die nodig zijn om een academie te kunnen voeren komen aanbod.

Templates

Verschillende templates die er voorzorgen dat het inladen van content simpel en eenvoudig is. Door middel van de Divi pagina-builder kun je eenvoudig met het drag-and-drop-systeem lespagina’s opmaken.

100% branded

De academie kun je zelf helemaal branded maken, het is mogelijk om je eigen kleuren, afbeeldingen en logo te uploaden.

Wat kun je verwachten?

1.

Je kunt het programma direct op deze pagina aanschaffen. Na betaling krijg je direct toegang tot het pakket.

 

2.

De instructies om jouw hostpakket en domein aan te vragen staan voor je klaar. Als jij jouw hosting en domeinnaam hebt geclaimd, duurt het drie werkdagen om jouw installatie gereed te maken.

3.

Je ontvangt van ons na maximaal drie werkdagen jouw eigen online academie. We stellen je hiervan per e-mail op de hoogte.

4.

Je kunt aan de slag met het inrichten van jouw academie.

Waarin is dit pakket anders ten opzichte van andere aanbieders?

Wij weten uit ervaring dat het ontwikkelen van een effectieve E-learning-omgeving een behoorlijk tijdrovende klus kan zijn en dat het technische aspect absoluut niet simpel is. Dit pakket slaat de brug tussen enerzijds op een laagdrempelige manier starten met
E-learning en anderzijds een goede professionele indruk achter laten. Dit pakket is onderscheidend, omdat:

Wij het technische gedeelte op ons nemen. Dit zorgt er voor dat jij je niet bezig hoeft te houden met deze zaken en dat jij je kunt focussen op de inhoud. Er zijn een aantal andere bedrijven die een DIY E-learning-ontwikkeling aanbieden, maar onze ervaring is dat je dit niet helemaal zelf wil doen. Het is zonde om onnodig tijd te verliezen aan werkzaamheden die je ook kunt uitbesteden.

Je zelf de controle hebt over jouw academie. Ondanks dat wij het technische gedeelte hebben verzorgd, hebben we gekozen voor een opbouw die het mogelijk maakt dat jij zelf de controle houdt over de academie.

Je door onze videotutorials leert hoe je zelf jouw academie kunt inrichten. Je krijgt toegang tot de Superfan Academy.

We bieden ook extra ondersteuning aan. Mocht je toch de behoefte hebben dat er iemand met je meekijkt, dan bieden wij de optie aan om tegen een meerprijs een technisch consult in te boeken.

Dit is wat er technisch gezien allemaal mogelijk is.

De academie die wij opleveren beschikt over alle basisfuncties. Om je een goed beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is en welke processen zijn geautomatiseerd, geven we je hieronder een helder overzicht.

seo-and-web

Automatisch inloggen en uitloggen.

De cursist kan na het aanmaken van zijn of haar account automatisch in- en uitloggen.

seo-and-web

Automatisch toegang na betaling

De cursist krijgt na aanschaf van het digitale product direct toegang tot de cursus.

seo-and-web

Onbeperkt digitale producten

Het is mogelijk om onbeperkt cursussen aan te bieden.

seo-and-web

Handmatig cursist toevoegen

Door middel van een 100%-kortingscode kun je een cursist ‘gratis’ toegang geven.

seo-and-web

Korting aanbieden

Het is mogelijk om een kortingscode aan te maken en eventueel een geldigheidsduur mee te geven.

seo-and-web

Toegang beperking

Het is mogelijk om cursisten na een bepaalde periode de toegang te ontzeggen en daarna opnieuw het digitale product te laten aanschaffen

seo-and-web

Automatische bestelbevestiging

Elke cursist ontvang na betaling per e-mail een bestelbevestiging. Het is mogelijk om tegen meerprijs automatische facturen te laten koppelen aan je academie. Dit is afhankelijk van je facturatiesysteem. Kosten: €199,-

seo-and-web

Onbeperkte contentdragers

Je kunt onbeperkt video’s, audio, werkboeken, pdf’s en afbeeldingen uploaden

seo-and-web

Salespagina's

Het is mogelijk om salespagina’s toe te voegen. Dit behandelen we niet in de video’s maar is wel mogelijk.

Are you ready to go on a E-learning journey? Wij hielpen de afgelopen jaren 100+ ondernemers

Pakket 1

Bouw samen met ons je academie
1095
  • Complete WordPress-installatie, inclusief benodigde plug-in Groups en extensie WooCommerce en Divi Builder.
  • 1 jaar lang gratis hosting en domein bij partner Amstelhost.
  • Toegang tot de Superfan Academy met videotutorials.
  • Toegang tot de Superfan Facebookgroep voor vragen.

Pakket 2

Bouw samen met ons je academie
1295
  • Complete WordPress-installatie, inclusief benodigde plug-in Groups en extensie WooCommerce en Divi Builder.
  • 1 jaar lang gratis hosting en domein bij partner Amstelhost.
  • Toegang tot de Superfan Academy met videotutorials.
  • Toegang tot de Superfan Facebookgroep voor vragen.
  • 2,5 uur online technische hulp via Zoom of Skype.

Wil je het gehele E-learning-ontwikkelproces uitbesteden en wil je één-op-één-begeleiding? Plan dan nu een afspraak met ons in.

Veel gestelde vragen

Wij ondersteunen je van A tot Z bij de opbouw van jouw academie. Dit betekent in de praktijk dat wij de technische installatie gereed maken. Je ontvangt van ons een kant en klare WordPress omgeving op je eigen url, alle benodigde plugins zijn geïnstalleerd en geactiveerd. Door middel van onze videocursus leren wij jou stap voor stap je academie op te bouwen.

Je kunt zoveel cursussen plaatsen in de academie als je wilt.

We adviseren je om een account aan te maken bij de betaalprovider Mollie. Op deze manier kun je verschillende betalingen ontvangen, waaronder iDeal. In onze videocursus leggen wij uit hoe dit precies werkt.

Jazeker! Door middel van onze handige video’s leggen we je stap voor stap uit hoe je jouw academie kunt opbouwen. Vergeet niet dat wij al het moeilijke werk al hebben gedaan! Dat maakt dit pakket zo handig.

Jazeker! We hebben de academie zo ingericht dat jouw klanten zelf een cursus kunnen aankopen en zelf kunnen inloggen, zonder dat jij daar nog iets voor hoeft te doen. We leggen dit proces ook precies uit in onze video’s

Na aankoop van ons product krijg je direct toegang tot onze academie. In onze academie vind je direct jouw code om alvast je hosting en domein gratis te claimen. Wij gaan ondertussen aan de slag met de technische bouw van jouw academie, dit neemt ongeveer 4 werkdagen in beslag. Als de academie gereed is ontvang je van ons een mail. Ondertussen kun je natuurlijk wel al aan de slag met de video’s

Het kan natuurlijk zijn dat je extra ondersteuning nodig hebt. Voor kleine technische zaken kun je ons vrijblijvend mailen. Heb je meer hulp nodig? Dan kun je onze technici inhuren tegen een uurtarief van 65,- p/u voor alle technische vragen met betrekking tot jouw academie.

Je ontvangt van ons:

1 jaar lang gratis hosting en domeinregistratie bij onze partner Amstelhost

Complete WordPress website met shopmodule Woocommerce

1 jaar licentie van de plugin Groups t.w.v. 89 euro

Toegang tot de Cursus “Bouw je online academie met ons samen”

Heb je een specifieke vraag?

Heb je een specifieke vraag of wil je met ons in contact komen om te kijken of dit pakket interessant is voor jouw bedrijf?
Neem dan contact met ons op.